m3 Events

 

 

/3/2020

Εκδήλωση για τα 9 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια).  
   
         

 

         
       
         

 

/3/2019

Εκδήλωση για τα 8 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια).  
   
         

 

         
       
         

Δευτέρα

5/3/2018

Εκδήλωση για τα 7 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια). Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι Μπιλάλης Ν., Καλογεράκης Ν., Σταυρουλάκης, Παπαγεωργίου Μ., Ζερβάκης Μ., Κονσολάκης Μ., Παπαμιχαήλ Ι., Κουλουριδάκης Π., Ρήγος Ι., Κουρουτάκη Α., συνάδελφοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και πολλοί άλλοι επισκέπτες.  
   
 

 
   
         

Δευτέρα

6/3/2017

Εκδήλωση για τα 6 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια). Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ.κ. Μπιλάλης Ν., Μαρινάκης Ι., Καλογεράκης Ν., Σταυρουλάκης Γ., Καλαιτζάκης Κ., Μαραβελάκη Π., Ανδρεαδάκης Δ., Παπαγεωργίου Μ., Κολοκοτσά Δ., Μαραβελάκης Μ., συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας και πολλοί άλλοι επισκέπτες.

   
 
 
         

Τρίτη

8/3/2016

Εκδήλωση για τα 5 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια). Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ.κ. Κοντογιάννης Θ., Μπιλάλης Ν., Καλογεράκης Ν., Σταυρουλάκης Γ., Καλαιτζάκης Κ., Παπαγεωργίου Μ., Ζερβάκης Μ., Γκίκας Π., Κολοκοτσά Δ., Τζομπανάκης Γ., Μαραβελάκης Μ., Κονσολάκης Μ., Ματσατσίνης Ν., η Γραμματέας του Τμήματος κ. Φραγκομιχελάκη Ν., συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας, ο Διευθυντής του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κ. Δερμιτζάκης και πολλοί άλλοι επισκέπτες.
   
 
  Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε η ορχήστρα του m3 με τους κ. Αντώνη Λυρώνη και Βασίλη Δεληκωνσταντίνου ενώ στο τραγούδι έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ η κ. Θεώνη Ζωγοπούλου.
  Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μέχρι αργά το απόγευμα...

Δευτέρα

5/10/2015

Εκδήλωση για την 50η Διπλωματική που εκπονήθηκε στο Εργαστήριο. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ταινία με ευχές από αρκετά μέλη του Εργαστηρίου που έχουν αποφοιτήσει και είτε εργάζονται είτε συνεχίζουνε μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό κάνοντάς μας περήφανους.
   
 

Βίντεο για τις 50 Διπλωματικές

        
         

Τρίτη

25/2/2015

Εκδήλωση για τα 4 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια). Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ.κ. Μουστάκης Β., Μπιλάλης Ν., Καλογεράκης, Ν., Σταυρουλάκης Γ., Μαρικάνης Ι., Μαραβελάκης Μ., η κ. Φραγκομιχελάκη Ν., η κ. Κοκονά Ε., συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος καθώς και επισκέπτες από την Εταιρεία "Εικονοτεχνική": ο κ. Λάμπρος Νιζάμης και ο κ. Ταξιάρχης Μπελής (ισόβιο μέλος του εργαστηρίου). Η γιορτή συνέπεσε με την παράδοση των εργασιών του μαθήματος Μικροκοπής & Κατασκευαστικής Προσομοίωσης, στο οποίο η Εταιρεία "Εικονοτεχνική" δωροθέτησε ένα σύγχρονο tablet που δόθηκε στην εργασία του κ. Βλάσση Δέδε.
   
 
 
  Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε η καταξιωμένη πλέον ορχήστρα του m3 με Διευθυντή Ορχήστρας τον κ. Αντώνη Λυρώνη εμπλουτισμένη με τους κ.κ. Σταύρο Λελούδα και Απόστολο Γομπάκη. Στο τραγούδι έδωσαν ρεσιτάλ για άλλη μια χρονιά η Τέση Κατσαμάκη και η Κατερίνα Μπενάρδου ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η συμμετοχή στο τραγούδι της Κατερίνας Ίκερ Κασίγιας Φερνάντεθ καθώς και η συμμετοχή του διεθνούς φήμης DJ Βασίλη Δεληκωνσταντίνου.
  Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μέχρι αργά το απόγευμα...

 
         

Τρίτη

18/7/2014

Εγκατάσταση κέντρου τόρνευσης στο Εργαστήριο Μικροκοπής & Κατασκευαστικής Προσομοίωσης του ΜΠΔ, η προμήθεια του οποίου έγινε στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος "Συνεργασία ΙΙ". Η ένταξη αυτής της ψηφιακά καθοδηγούμενης εργαλειομηχανής στον εξοπλισμό του Εργαστηρίου, συμπληρώνει τις δύο υπάρχουσες ψηφιακά καθοδηγούμενες εργαλειομηχανές (κέντρο κατεργασίας και εργαλειομηχανή χάραξης) και δίνει τη δυνατότητα στο Εργαστήριο, εκτός της εκπαίδευσης και έρευνας, να προσφέρει υπηρεσίες στο Πολυτεχνείο βοηθώντας σε κατασκευές άλλα Εργαστήριά του που έχουν σχετικές ανάγκες.

Για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, οφείλονται ευχαριστίες στην Τεχνική Υπηρεσία καθώς και στο Τμήμα συντήρησης που, παρά το πλήθος των αναγκών και υποχρεώσεων, υποστήριξαν το Εργαστήριο όποτε χρειάσθηκε. Ειδική αναφορά και ευχαριστίες αρμόζουν στους εξωτερικούς συνεργάτες του Τμήματος συντήρησης: Ανδρέα Γαρεδάκη, Ιωάννη Χατζιδάκη και Παναγιώτη Φουντουλάκη, που ξεπέρασαν κατά πολύ τις υποχρεώσεις τους.
 
 
 
 
 
         

Τρίτη

25/2/2014

Εκδήλωση για τα 3 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια). Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ.κ. Κοντογιάννης Θ., Μουστάκης Β., Μπιλάλης Ν., Τσουρβελούδης, Ν., Σταυρουλάκης Γ., Παπαγεωργίου Μ., Κολοκοτσά Δ., Τζομπανάκης Ι., Παπαμιχαήλ Ι., Ανδρεαδάκης Δ., Κανδυλάκης, Δ., Μαρικάνης Ι., Μαραβελάκης Μ., η κ. Φραγκομιχελάκη Ν., η κ. Κοκονά Ε., καθώς και οι συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος (σίγουρα ξεχνώνται αρκετοί).
   
 
 
 

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε η καταξιωμένη πλέον ορχήστρα του m3 με Διευθυντή Ορχήστρας τον κ. Αντώνη Λυρώνη εμπλουτισμένη με τους κ.κ. Αλέξη Βεζονιαράκη και Θεοδόση Καρπούζη. Στο τραγούδι έδωσε ρεσιτάλ η Κατερίνα Μπενάρδου.

 

Ξεχωριστή νότα στη γιορτή, οι λατινοαμερικάνικοι χοροί της κ. Αργυρώς Λάσκαρη, της κ. Χαράς Γαραντζιώτη και του κ. Παύλου Κουλουριδάκη.

  Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μέχρι αργά το απόγευμα...

         

Τετάρτη

3/4/2013

Εκδήλωση για τα 2 χρόνια του Εργαστηρίου (γενέθλια). Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ.κ. Κανέλος Φ., Τσαφαράκης Σ., Κοντογιάννης Θ., Μουστάκης Β., Μπιλάλης Ν., Σταυρουλάκης Γ., Μπάλας Κ., Κανδυλάκης, Δ., Νικολός Γ., Μανουσάκη Δ., Παλαιολόγος Β., Μαραβελάκης Μ., η κ. Φραγκομιχελάκη Ν., η κ. Κοκονά Ε., η κ. Λία Κρασαδάκη, οι συνάδελφοι του τμήματος συντήρησης της ΤΥ καθώς και οι συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος.
   
   
  Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε η καταξιωμένη πλέον ορχήστρα του m3 εμπλουτισμένη με τους κ. Ψυλάκη και Μπροτζάκη.

Δώρο "εξέλιξης" από τα μέλη τoυ m3.

Το έργο υλοποιήθηκε, με μελέτη και κατασκευή εντός του Εργαστηρίου.

 
  Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μέχρι αργά το απόγευμα...  
   
         

Παρασκευή

14/12/2012

Εκδήλωση για την απονομή στον Νίκο Ταπόγλου του πρώτου διδακτορικού τίτλου που υλοποιήθηκε στο εργαστήριο. Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ.κ. Μουστάκης Βασίλης, Ζερβάκης Μιχάλης, Μαρινάκης Γιάννης, Παλαιολόγος Βαγγέλης, Κωστής Ουγγρίνης, Μαραβελάκης Μανόλης, η κ. Θέκλα Παπαδάκη, οι συνάδελφοι του τμήματος συντήρησης της ΤΥ καθώς και οι συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος και του ΕΛΚΕ.
   
 
 
   
  Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μέχρι αργά το απόγευμα...   Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε η ορχήστρα του m3 στην παρθενική της εμφάνιση...
   
           

Τετάρτη

6 Ιουνίου

 2012

Εκδήλωση για την επιτυχή υποστήριξης της διδακτορικής διατριβής του Νίκου Ταπόγλου
  Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν ο συνάδελφος κ. Μουστάκης Βασίλης, η κ. Λία Κρασαδάκη καθώς και οι συνάδελφοι της Γραμματείας του Τμήματος. 
 
   
           

Τρίτη

5 Ιουνίου

 2012

Υποστήριξη διδακτορικής διατριβής του Νίκου Ταπόγλου

 
 
 
           
           

Δευτέρα 5 Μαρτίου

 2012

Εγκαίνεια (1 έτος) του Εργαστηρίου

Την εκδήλωση ετίμησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Σταυρουλάκης Γεώργιος, πολλά μέλη ΔΕΠ του Τμήματος ΜΠΔ,  η Γραμματεία του Τμήματος, το τμήμα  και πολλοί άλλοι. Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία της κ. Θέκλας Παπαδάκη, πρώην Γραμματέως του Τμήματος. Το κεράκι στην τούρτα έσβησε το νεώτερο μέλος του m3 κ. Δημήτρης Βακόνδιος.

   
 

σβήσιμο κεριού από το νεώτερο μέλος του m3

 
       
           

Παρασκευή

1 Ιουλίου 2011

Ψησταριά (Barbeque) αποχαιρετισμού για το καλοκαίρι.

 
  Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν οι συνάδελφοι κ. Μουστάκης Βασίλης, Κοντογιάννης Θωμάς καθώς και οι κ. Λία Κρασαδάκη, Ρένα Κατράκη και Τέση Κατσαμάκη. 
   
         

Παρασκευή

4 Μαρτίου 2011

Εγκαίνια Εργαστηρίου

 

Την εκδήλωση ετίμησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ματσατσίνης Νικόλαος, πολλά μέλη ΔΕΠ του Τμήματος ΜΠΔ και άλλων τμημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, μέλη του Διοικητικού Προσωπικού καθώς και μεγάλος αριθμός Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών φοιτητών.

 

Τα μέλη του Εργαστηρίου επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια δημιουργίας του εργαστηρίου και ιδιαίτερα τα μέλη της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Συντήρησης που με τη βοήθειά τους το Εργαστήριο "χτίστηκε" από το μηδέν μέσα σε 2 μήνες !

 

 

 
 
 
 
 
           
Ιανουάριος 2011 Εγκατάσταση του Εργαστηρίου σε νέο χώρο.
 
 
 
Παρασκευή 22/1/10 Κοπή πίττας 2010 όταν το Εργαστήριο φιλοξενείτο στο Εργαστήριο Ανάλυσης Δεδομένων και Πρόβλεψης. Το φλουρί κέρδισε ο φοιτητής κ. Στεργάκης Αντώνης
  Την εκδήλωση ετίμησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ματσατσίνης Νικόλαος, ο κ. Σταυρουλάκης Γεώργιος, ο κ. Μουστάκης Βασίλης, ο κ. Παπαγεωργίου Μάρκος, ο κ. Ζοπουνίδης Κωνσταντίνος, ο κ. Ατσαλάκης Γεώργιος και η κ. Μαρία Μπακατσάκη.
   
         
Παρασκευή 10/7/09 Ψησταριά (Barbeque) αποχαιρετισμού για το καλοκαίρι (το Εργαστήριο φιλοξενείτο στο CAM)
 

Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του m3, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος και οι συνάδελφοι κ. Ματσατσίνης Νικόλαος,  κ. Σταυρουλάκης Γεώργιος,  κ. Μουστάκης Βασίλης και  κ. Παπαγεωργίου Μάρκος. 

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και η Γραμματέας του Τμήματος κ. Θέκλα Παπαδάκη, η κ. Αγάπη Μαυράκη και η κ. Νατάσσα Κυριακίδου. Το γλέντι συνεχίστηκε σε γνωστή κοσμική παραλία
         
 Τετάρτη 8/4/2009 Ψησταριά (Barbeque) αποχαιρετισμού για τις γιορτές του Πάσχα (το Εργαστήριο φιλοξενείτο στο CAM)
 

Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη του CAM και του m3, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ματσατσίνης Νικόλαος καθώς, ο κ. Σταυρουλάκης Γεώργιος και ο κ. Ρόβας Δημήτρης.

 
   
         
Τρίτη 27/1/2009

Κοπή πίττας 2009 όταν το Εργαστήριο φιλοξενείτο στο CAM. Το φλουρί κέρδισε ο φοιτητής κ. Δημήτρης Βακόνδιος

         

 

                                                                                             Technical University of Crete      School of Production Engineering & Management      e-mail